nieuweHoofdTelefoonGroot

Nieuwehoofdtelefoon

De hoofdtelefoon is voor velen meer geworden dan een audio product. Het is onderdeel geworden van de kledingstijl en identiteit. Met het toenemende succes van Beats by Dre en andere hippe hoofdtelefoons, zagen Rogier en Menno van Com4Online met hun domeinnaam www.nieuwehoofdtelefoon.nl een gouden kans.

Het doel

Rogier en Menno hebben ons gevraagd een webshop te ontwerpen en bouwen die zich richt op het aanbieden van hoofdtelefoons.

De oplossing

Menno en Rogier kennen NowOnline al jaren vanuit een aantal andere webshop activiteiten. Deze webshops, gebouwd met GO-Webshops, bleek voor nieuwehoofdtelefoon.nl een uitstekende fundering om op door te ontwikkelen. Een aantal speciale functionaliteiten die zijn bijgebouwd zijn: bestellen zonder of met account, korting wanneer een bestelling wordt “geshared” via Facebook, koppeling met Kieskeurig.nl en een verbetering in het presenteren van producten.

In samenwerking en onder goede afspraken met Menno en Rogier, wordt continu doorontwikkeld aan de webshop. Nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd en bestaande worden verbeterd teneinde de omzet te vergroten. Al met al een omvangrijk e-Commerce project.

Wat maakt deze webshop zo mooi?

  • Uitgebreid en winstgevend e-Commerce platform.
  • Modern en aansprekend ontwerp.
  • Unieke en doeltreffende social media koppeling.
  • Uitgebreide Analytics en Tracking instellingen via Google.
In opdracht van: Com4Online
 
Neem contact op

nieuweHoofdTelefoonGroot

Contact