Nieuwe website Thebalux.nl badkamermeubelen, gerealiseerd en ontworpen door NowOnline Duiven

Nieuwe website Thebalux Badkamermeubelen

Thebalux is een producent van kwalitatief hoogwaardige badkamermeubelen. Al geruime tijd verzorgt NowOnline de online diensten. De website die wij 5 jaar geleden hebben ontwikkeld is door de jaren heen geüpdatet en uitgebreid. In 2013 is er akkoord bereikt om een volledig nieuwe website te bouwen.

Uitdagende opdracht

Een grote en uitdagende opdracht voor NowOnline. De wens van Thebalux is om de huidige positie op het internet te versterken. Concreet betekent dat meer bezoekers naar de website en meer conversie in de vorm van brochureaanvragen en zoekopdrachten in de dealergegevens. De tweede wens was de presentatie van de badmeubelen.

Thebalux heeft een groot aanbod badmeubelen van hoogwaardige kwaliteit. In aanloop naar de nieuwe website heeft Thebalux een uitgebreide fotoreportage gemaakt van de nieuwe series. De foto’s vormen een essentieel onderdeel van de content op de website en presenteren de badmeubelen op de beste manier mogelijk.

Gebruikerservaring en strak design

We willen de bezoekers een optimale gebruikerservaring bieden in een mooi vormgegeven website. Dit hebben we bereikt door de vormgeving heel schoon en strak te houden waardoor de website en de producten op een esthetische wijze worden gepresenteerd. De bezoeker kan het grote aanbod van Thebalux met behulp van filters, zoals afmetingen, kleur en andere opties, afstemmen op zijn of haar behoefte. Dit zorgt voor een prettig en overzichtelijk gebruik van de website.

Statistieken en Call to Actions

Met behulp van de Google Analytics statistieken van de oude website, hebben we gezien op welke pagina’s klanten het meeste terecht komen, maar ook afhaakten. Deze punten hebben we aandachtig geanalyseerd en aangevuld met doorklikacties en call-to-action functies, zoals het aanvragen van een brochure of het vinden van een dealer.

Beheer omgeving en dealer login 

De dealers van Thebalux hebben een eigen inlogomgeving, waarin ze informatie over hun zaak kunnen toevoegen en wijzigen. Dit neemt veel tijd uit handen bij het personeel van Thebalux, maar getuigt ook van het feit dat Thebalux het beste voor heeft met haar dealers.

Gekoppeld met ons CMS, Freedom.NET

De website is gekoppeld aan het Freedom CMS en voorzien van diverse zoekmachine optimalisatie mogelijkheden. Vervolgens heeft Thebalux keihard gewerkt om in recordtijd de website te vullen met alle series, combinaties en meubelen. Een ongekende hoeveelheid werk waar Thebalux absoluut een grote pluim voor verdient. Immers is de content van een website een essentieel onderdeel om een investering terug te verdienen.

301 redirects

Bij de live gang hebben we met een 301-redirect-bestand gewaarborgd dat de huidige indexeringswaarde is verhuisd naar de nieuwe website. 

De website staat nu online en daar zijn we allemaal apetrots op. Het is zowel visueel als technisch een prachtige website.

 

In opdracht van: Thebalux Badkamermeubelen
 
Neem contact op

Nieuwe website Thebalux.nl badkamermeubelen, gerealiseerd en ontworpen door NowOnline Duiven

Contact