NowOnline heeft de website voor PCI Groep ontworpen en gerealiseerd.

Nieuwe website PCI Groep

Van paperclip en multifunctional tot en met een volledig Document Management Systeem. De PCI Groep biedt een oplossing voor elk vraagstuk.

Grootste Canon leverancier


PCI Groep is de grootste onafhankelijke Canon leverancier van kantoor- en documentoplossingen in Nederland. De PCI Groep blinkt uit door de kennis, de kwaliteit en de klantgerichtheid van de medewerkers. Dit hoge kwaliteitsniveau ontstaat door de medewerkers alle kansen en mogelijkheden te bieden om zich verder te ontwikkelen. Daarnaast worden ze permanent uitgedaagd om de beste te zijn en te komen met nieuwe en vernieuwende ideeën. Door anders te denken zijn we de beste.


Alles onder één dak


PCI Groep heeft ervoor gekozen alle kennis, producten en diensten onder 1 dak te hebben. Met Canon Business Center Amsterdam, Arnhem-Oss en Utrecht, een landelijke Service Organisatie en twee webshops voor kantoorartikelen bieden wij onze klanten een totaalpakket.


NowOnline heeft de nieuwe website voor de PCI groep ontworpen en gerealiseerd.


De nieuwe homepage van PCI Groep

Homepage PCI groep, ontwikkeld en gerealiseerd door NowOnline Duiven

De nieuw website is Ipad vriendelijk:

PCI Groep website is Ipad vriendelijk.

leon buiting

Leon Buiting

Leon houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van websites. Verder is hij het aanspreekpunt bij NowOnline Duiven en zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt en projecten op tijd worden opgeleverd.

 

Neem contact op met Leon via de mail: leon.buiting@nowonline.nl of via telefoonnummer: +31 (0)26 312 08 25

 

In opdracht van: PCI Groep
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem contact op

NowOnline heeft de website voor PCI Groep ontworpen en gerealiseerd.

Contact