Hoofd foto

Nieuwe website Helpgewoon Nederland

NowOnline heeft een moderne en professionele website mogen ontwerpen en ontwikkelen voor Helpgewoon Nederland.

Helpgewoon Nederland is een organisatie waaraan de filosofie van social business ten grondlag ligt. Helpgewoon Nederland geeft met haar werknemerscoöperaties antwoord op maatschappelijke vraagstukken in het sociale domein. Elke coöperatie is zelfsturend en bestaat uit een relatief kleine groep zeer bevlogen en betrokken professionals. Deze organisatiestructuur leidt tot minder regels en een hoge kwaliteit van de dienstverlening. Dit concept wordt breed gedragen en de vraag naar de dienstverlening van de Helpgewoon coöperaties stijgt exponentieel. 

Professioneel en mobielvriendelijk design

Uiteraard dient de online uitstraling van de werknemerscoöperaties overeen te komen met wat zij willen uitstralen; professioneel maar toegankelijk. Met deze website kan Helpgewoon alle informatie die zij wil delen op een mooie en heldere manier weergeven; bijvoorbeeld het laatste nieuws, vacatures en zelfs de laatste Twitterberichten van Helpgewoon worden automatisch weergegeven.

Koppeling met het CMS van NowOnline

De content op de website kan eenvoudig door Helpgewoon zelf worden beheerd doordat het Freedom.NET CMS van NowOnline is gekoppeld. Bovendien is de website responsive en dus mobielvriendelijk. 

Al met al is de nieuwe website een website om trots op te zijn. Dit geldt zowel voor NowOnline als voor Helpgewoon Nederland.

In opdracht van: Helpgewoon Nederland
 

Wil jij ook een mooie responsive website? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op

Hoofd foto

Contact