hattrickGroot

Hattrick... website

“Het gezelligste sport- en feestcafé van de Achterhoek...”

Hattrick... is het gezelligste sport- en feestcafé uit de Achterhoek, te vinden in de leukste straat van Doetinchem, de Grutstraat natuurlijk! Begin dit jaar hebben ze een grondige verbouwing ondergaan. Het café is er nu helemaal klaar voor om de belangrijke sportwedstrijden gewoon live op grote schermen met vrienden te bekijken onder het genot van een biertje.


Tijdens deze verbouwing werd ook de website van Hattrick... verbouwd

Het doel

De wens van Hattrick... was om op een gemakkelijke en duidelijke manier de bezoeker te informeren over alle activiteiten bij Hattrick.. Denk hierbij aan grote sportwedstrijden en stapavonden.

Oplossing

Als ontwikkelaar van de website van 22-24.com en Sequoia-bar.nl werden wij uitgedaagd om ook de website van Hattrick... te ontwikkelen.

We hebben de complete website een restyle gegeven waarbij het informeren van de bezoeker centraal staat. De website bevat een hoop informatie over de aankomende sportwedstrijden die te bekijken zijn bij Hattrick..., stapavonden, de laatste feestfoto’s, nieuws, integratie met Twitter en een koppeling met het laatste nieuws van de Graafschap website.

Wat maakt deze website mooi?

  • Het ontwerp is flexibel gemaakt waardoor Hattrick... met 1 grote sfeer foto de website kan omtoveren voor bepaalde evenementen.
  • Bezoekers kunnen feestfoto’s downloaden van hun stapavonden.
  • De website laat zien wat er allemaal te doen is bij Hattrick...
  • De website geeft uitgebreide informatie over Hattrick...
  • De website is een verzamelpunt van informatie, voor sport als stap liefhebbers.
  • De website heeft een live nieuws koppeling met de website van de Graafschap.

leon buiting

Leon Buiting

Leon houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van websites. Verder is hij het aanspreekpunt bij NowOnline Duiven en zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt en projecten op tijd worden opgeleverd.

 

Neem contact op met Leon via de mail: leon.buiting@nowonline.nl of via telefoonnummer: +31 (0)26 312 08 25

 

In opdracht van: Hattrick...
 
Neem contact op

hattrickGroot

Contact