Hoofd foto

GoedBewind.nl

Voor GoedBewind.nl heeft NowOnline een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld.

GoedBewind.nl is bewindvoerder, curator, mentor en budgetbeheerder in Arnhem en omstreken. GoedBewind.nl een betrouwbare dienstverlener en zij was op zoek naar een website die die de juiste uitstraling had: professioneel en betrouwbaar. Ook hadden zij de wens om zelf makkelijk nieuwsberichten op de website te plaatsen.

Koppeling met ons CMS

Doordat we een koppeling hebben gerealiseerd met ons eigen CMS, Freedom.NET, kan GoedBewind.nl makkelijk haar cliënten op de hoogte houden van ontwikkelingen en belangrijke nieuwtjes. Het plaatsen van nieuwsberichten, afbeeldingen en video's is in een paar klikken gebeurd.

Responsive design

Omdat het grootste deel van de cliënten van GoedBewind.nl gebruik maakt van zijn/haar smartphone bij het bekijken van de website, was het belangrijk dat de nieuwe website mobielvriendelijk is. Doordat wij de website responsive hebben gemaakt is de website goed te gebruiken door de cliënten. Bovendien draagt het hebben van een mobielvriendelijke website bij aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Custom formulier

Ook hebben wij een fomulier dat nieuwe cliënten kunnen invullen om aan te melden, helemaal op maat gemaakt voor GoedBewind.nl. Hierdoor hebben zij bij een nieuwe aanmelding direct inzicht in de belangrijkste informatie.

In opdracht van: GoedBewind.nl
 
Neem contact op

Hoofd foto

Contact