Hoofd foto

Gewoondoen

Gewoondoen wil met het gedachtegoed van een werknemerscoöperatie bijdragen aan een mooiere wereld. Een wereld waarin mensen werken met plezier en gewaardeerd worden voor het werk dat zij verrichten. Met maatschappelijke winst als doel. Remmelt Schuuring, oprichter en bedenker, heeft dit gedachtegoed reeds succesvol vormgegeven in de schoonmaakbranche en de zorg.

Het gedachtegoed van de werknemerscoöperaties wordt breed gedragen en de formule maakt veel mensen enthousiast. Dit leidt tot flinke groei in het aantal nieuw gestarte en te starten coöperaties. Gewoondoen en de andere werknemerscoöperaties groeien uit hen jasje en hebben een professionaliseringsslag gemaakt. Een nieuwe, moderne website hoort hier ook bij. NowOnline heeft voor de coöperaties de nieuwe websites mogen ontwikkelen. Doordat we ontwerp hebben gemaakt kan voor elke (zelfstandige) coöperatie eenvoudig een kopie voor een eigen website worden opgezet. Zo blijft de stijl van het merk van "gewoon" herkenbaar op de verschillende websites.

Freedom.NET CMS

Door middel van ons eigen Freedom CMS kunnen de beheerders van de website eenvoudig en snel de meeste content op de website aanpassen. Zelf vacatures plaatsen, nieuwsberichten toevoegen, referenties toevoegen of afbeeldingen of tekst toevoegen, wijzigen of verwijderen is nog nooit ze eenvoudig geweest!

Social Media

Door de maatschappelijke betrokkenheid van de werknemerscoöperaties is de integratie met diverse social media accounts gewenst. Op de homepage is een Twitterfeed ingebouwd die de laatste Twitterberichten weergeeft. 

Responsive design

Tevens is de website zo ontworpen dat deze goed wordt weergegeven op verschillende schermformaten, zoals die van een smartphone.

In opdracht van: Gewoondoen
 
Neem contact op

Hoofd foto

Contact