festivallGroot

Festivall Doetinchem

Voor al uw feestartikelen

Ben je op zoek naar feestkleding in Doetinchem, dan is Festivall de winkel waar je moet zijn. Met een groot assortiment feestkleding voor carnaval, Koninginnedag of andere themafeesten, is er voor iedereen en elke portemonnee wat te vinden.

Ronald Peters, eigenaar van Festivall, had de wens om het assortiment ook online aan te bieden en daarmee een landelijke dekking te realiseren.

Het doel

Ronald heeft NowOnline gevraagd een webshop te bouwen waarmee het assortiment van de Festivall winkel online verkocht kan worden.

Oplossing

Wij hebben Ronald, binnen zijn beschikbare budget, geholpen met een GO-Webshop. De GO-Webshop is scherp geprijsd en geeft Ronald de functionaliteiten die nodig zijn om producten online te verkopen. De webshop heeft een feestelijke en professionele uitstraling. De webshop van Festivall is door een combinatie van uitstraling, techniek en assortiment een groot commercieel succes. Dit heeft er mede toe geleid dat het verwerken van de bestellingen wordt opgepakt door een extra medewerker.

Wat maakt deze webshop zo mooi?

  • Feestelijk design.
  • Beheert door 1 persoon vanuit de winkel.
  • Groot assortiment.
  • Vindbaarheid.
In opdracht van: Festivall
 

Festivall is een GO-Webshops product. Interesse? Door middel van de onderstaande knop kom je alles te weten over GO-Webshops.

Neem contact op

festivallGroot

Contact