everlandsGroot

Everlands

Kaemingk is wereldwijd een van de grootste fabrikanten van seizoensdecoratie. Binnen dit assortiment staat Kaemingk bekend om haar kunstbomen. De echtheid, kwaliteit en technieken, zoals LED verlichting, onderscheiden deze bomen ten opzichte van de concurrentie. Kaemingk heeft besloten om productinformatie voor het merk Everlands beschikbaar te stellen via het Internet.

Het doel

Kaemingk heeft ons gevraagd een website te bouwen speciaal voor het merk Everlands. De website dient als informatieplatform voor consumenten die in het bezit zijn van een Everlands boom. Zo kan de consument informatie vinden over het opzetten van de boom, maar ook over trends in kerstdecoratie.

Oplossing

Wij hebben Kaemingk geholpen met een single page website. Single page, oftewel een website op een pagina, maakt het voor de bezoeker uitermate eenvoudig om te navigeren. Op deze manier bestaan er geen complexe menu’s en moeilijk te vinden pagina’s. Het concept van een single page website laat veel vrijheid over voor een creatief ontwerp. De bezoeker scrolt door de website, waarmee het verhaal over Everlands per onderwerp verteld wordt.

Wat maakt deze website mooi?

  • Single page concept en creatief ontwerp.
  • Eenvoudige navigatie en overzicht voor de bezoeker.
  • Gericht op informatie, niet op zoekmachines.
In opdracht van: Kaemingk Season Decorations B.V.
 
Neem contact op

everlandsGroot

Contact