De krachtcentrale website, homepage

De Krachtcentrale

Een ICT bedrijf met een hoog onderscheidend vermogen.

De Krachtcentrale is een ICT bedrijf dat gespecialiseerd is in cloudoplossingen en systeembeheer. Sinds de start in 2005 staan de klant en de kwaliteit voorop. Klanten waarderen de flexibele, onafhankelijke opstelling en de no-nonsense aanpak. De Krachtcentrale werkt voor zowel grote als kleine bedrijven door het hele land. 


Doel

Paul Esselink, directeur/eigenaar, merkte dat de ontwikkeling van de site niet meegroeide met de ontwikkeling van zijn bedrijf. Omdat hij openstond voor ideeën vond hij in NowOnline de geschikte partner om de website van De Krachtcentrale volledig te vernieuwen. Door die matching is de samenwerking sindsdien geïntensiveerd. 

Oplossing

Wij hebben Paul en zijn team begeleid richting de nieuwe website. Naast een totaal nieuw design was de wens aanwezig om de site zelf actueel te houden. Om op deze wens in te spelen heeft NowOnline haar eigen Content Management Systeem Freedom gekoppeld aan de website. Op deze manier kan De Krachtcentrale, door op ieder gewenst moment zelf de teksten te wijzigingen, snel inspelen op veranderingen in de markt. Om lange tekstblokken te voorkomen is er gekozen voor iconen en sprekende visuals. 

In opdracht van: De Krachtcentrale BV
 
Neem contact op

De krachtcentrale website, homepage

Contact