22-24Groot

Club 22-24

Het uitgaansleven van Doetinchem is bruisend en actief. Met een breed aanbod kroegen is het voor iedereen een geschikte plek voor een drankje en een dansje. Voor de stapper die zoekt naar een mooie nachtclub en een exclusief feestje, is Club 22-24 de place to be.

De club presenteert zich op een unieke wijze en biedt een kwalitatieve avond voor haar bezoekers. Club 22-24 en NowOnline hebben elkaar leren kennen via de bar, in dit geval via Leon Buiting, onze collega, die toen achter de bar werkzaam was.

Het doel

Voor een club als 22-24 is een goede website een verlengstuk van kwaliteit en uitstraling. Pascal van der Beek heeft ons gevraagd een website te ontwerpen die aansluit op deze kernpunten.

Oplossing

Wij hebben Club 22-24 geholpen met een prachtige website die in elke vorm aansluit op de uitstraling van de club. Aziatisch, hoge kwaliteit en exclusief. De website wordt intensief gebruikt voor het promoten van aankomende feesten. Bezoekers kunnen via GO-Tickets direct online kaarten bestellen. De volgende dag wordt, aan de statistieken van de website te zien, duidelijk dat de gasten via het fotoalbum nog even willen terugblikken op een mooie avond.

Pascal van der Beek is zeer tevreden met de website. We hebben dan ook met plezier de websites van Sequoia en Hattrick gemaakt.

Wat maakt deze website mooi?

  • Design past uitstekend bij de uitstraling.
  • Aankondiging van feesten en fotoalbums.
  • Aanvragen van VIP arrangementen.
  • Koppeling met online ticket dienst GO-Tickets.
In opdracht van: 22-24 Club & Event
 
Neem contact op

22-24Groot

Contact