Hoofd foto

Benschop Glas Doetinchem

Benschop Glas is met bijna 50 jaar ervaring dè specialist op het gebied van isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel. Al sinds 1967 houdt Benschop Glas in Doetinchem zich bezig met de levering voor projecten van aannemers en schildersbedrijven. De laatste jaren zijn daar de glashandel en glasservice voor woningcorporaties bijgekomen. 'Er zijn ongeveer zestig bedrijven die hun glas bij ons kopen en we zijn regionaal partner van Service Glasherstel, waarbij ook alle scholen zijn aangesloten', vertelt Roland Benschop. Particulieren kunnen op bedrijventerrein Wijnbergen in Doetinchem terecht voor glas, spiegelglas en speciaal slijpwerk.

NowOnline heeft de vorige website van Benschop Glas mogen ontwikkelen en nu ook de nieuwe.

Deze nieuwe website is een moderne website met vooral een visuele weergave van de content. Bezoekers kunnen in één oogopslag zien wat Benschop Glas voor hen kan betekenen. Een beeldslider met mooie sfeerbeelden geeft de belangrijkste diensten en producten van Benschop Glas weer. Daaronder worden de USP's benoemd: snelle responstijden, 24 uurs service, uniforme kwaliteit. Hierin onderscheidt Benschop Glas zich. Daarnaast is er ruimte gemaakt voor weergave van een recent project, nieuws, contactinformatie, partners en certificering.

Spoedherstel

Een leuke functionaliteit die wij voor Benschop Glas hebben geïmplementeerd is de contactbutton voor spoedherstel. Er worden twee verschillende telefoonnummers getoond op verschillende tijdstippen; is het bedrijf geopend, dan wordt het reguliere telefoonnummer getoond. Is het bedrijf gesloten, dan wordt het noodnummer getoond. Hierdoor heeft de bezoeker altijd het meest relevante telefoonnummer in beeld. Overigens, dit is allemaal aan te passen en te bewerken in ons gebruiksvriendelijke CMS, dat uiteraard ook gekoppeld is aan deze website. Door middel van ons eigen Freedom.NET CMS kunnen onze klanten zelf eenvoudig de content op de website beheren.

Responsive website

Zoals we dat tegenwoordig voor de meeste moderne websites realiseren, is ook deze website mobielvriendelijk gemaakt. Hierdoor is de website goed te gebruiken op zowel de desktop en laptop als op de tablet en de smartphone.

In opdracht van: Benschop Glas Doetinchem
 
Neem contact op

Hoofd foto

Contact