Hoofd foto

Amsterdam IT Circle

Amsterdam IT Circle is een besloten kwaliteitsplatform van organisaties in de regio Amsterdam, die tot doel hebben elkaar zoveel mogelijk aan te vullen en te versterken qua kennis-, talentontwikkeling en innovatie op het gebied van ICT.


NowOnline heeft de website voor Amsterdam IT Circle en Utrecht IT Circle ontworpen en gerealiseerd. De website is te beheren door middel van het CMS Freedom.NET, waarbij de klant volledige vrijheid heeft om de website in te delen qua blokken, teksten, afbeeldingen en video's. Daarnaast is er rekening mee gehouden dat de website makkelijk is te kopiëren, zodat het concept makkelijk is uit te rollen naar andere steden.

Momenteel heeft NowOnline de website opgezet voor:

  • IT Circle Amsterdam
  • IT Circle Utrecht

Responsive

De website is ook responsive en past zich automatisch aan op de schermbreedte van de gebruiker. De verschillende contentblokken op de website verschuiven door middel van een kleine animatie naar de juiste locatie.

CMS

De website is gekoppeld aan het door NowOnline zelf ontwikkelde CMS Freedom.NET.

leon buiting

Leon Buiting

Leon houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van websites. Verder is hij het aanspreekpunt bij NowOnline Duiven en zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt en projecten op tijd worden opgeleverd.

 

Neem contact op met Leon via de mail: leon.buiting@nowonline.nl of via telefoonnummer: +31 (0)26 312 08 25

 

In opdracht van: IT Circle Amsterdam
 
Neem contact op

Hoofd foto

Contact