Hoofd foto

A18 Bedrijvenpark

In opdracht van de Gemeente Doetinchem heeft NowOnline de nieuwe website ontworpen en gerealiseerd voor het A18 Bedrijvenpark.

Het A18 Bedrijvenpark is een bedrijventerrein gesitueerd in de Achterhoek, gemeente Doetinchem. Tussen de Randstad en het Ruhrgebied. Pal aan de A18 en de N815 en dicht bij de A12 en de Duitse A3. Dit nieuwe industrieterrein heeft een centrale ligging, representatieve kavels op maat, aandacht voor duurzaamheid en natuur om de hoek.

De vorige website was verouderd en voldeed niet meer aan de huidige normen. Met deze nieuwe website heeft A18 Bedrijvenpark een overzichtelijke, moderne website die potentiële bedrijven moet informeren over de mogelijkheden en voordelen van het vestigen op het A18 Bedrijvenpark.

Het CMS van NowOnline

Doordat het Freedom.NET CMS is gekoppeld, kan de Gemeente Doetinchem zelf makkelijk de website voorzien van de nieuwste ontwikkelingen.

Responsive design

De website is mobielvriendelijk (responsive) ontworpen en voorziet hiermee in de behoefte om de mobiele bezoeker een goede gebruikservaring te bieden. Behalve dat het scherm zich aanpast aan het displayformaat van het apparaat, kan er makkelijk direct contact worden opgenomen met - en worden genavigeerd naar - het A18 Bedrijvenpark vanaf de smartphone.

MailChimp template

Ook hebben wij voor A18 Bedrijvenpark een MailChimp template ontworpen, waarmee zij makkelijk en snel professionele nieuwsbrieven kan versturen in de huisstijl van het A18 Bedrijvenpark.

In opdracht van: A18 Bedrijvenpark | Gemeente Doetinchem
 
Neem contact op

Hoofd foto

Contact