Ons werk

Vertrouwen. Kracht. Nabijheid.

Opdrachtgever:
HR-Office
Project:
Werken bij Gemeente Zeist
Deliverables:
CMS Freedom.NET of WordPress, SEO optimalisatie, Website ontwerp & ontwikkeling, Website creatie, Werken-bij website met ATS

Werken-bij website voor Gemeente Zeist

Bij gemeente Zeist werken een kleine 400 medewerkers die iedere dag weer een bijdragen leveren aan een goed leven voor de ruim 63.000 inwoners. Zeist is groot genoeg om kansen te bieden en klein genoeg om deze kansen te zien. De organisatie loopt graag voorop als het gaat om ontwikkelingen. De cultuur is informeel, open en gericht op contact met de buitenwereld. Zeist houdt van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid durven te nemen en hun eigen ideeën hebben.

Onze oplossing

NowOnline heeft in samenwerking met HR-Office een nieuwe werken bij -premium- website ontwikkeld. De website is onder andere gekoppeld aan Job Alert. Hiermee kan de Gemeente Zeist nieuwe vacatures open zetten en direct per mail geïnteresseerde sollicitanten op de hoogte brengen. Daarnaast is de koppeling met ons CMS Freedom.NET gemaakt. Met deze koppeling kan de Gemeente Zeist zelf, zonder technische kennis, de content aanpassen en bewerken.

De website is direct gekoppeld aan het HR-Office ATS (Applicant Tracking System) waarin alle vacatures en sollicitaties beheerd worden. 

Werken in het mooie en natuurrijke Zeist? Bekijk de mogelijkheden op de nieuwe werken-bij site!

zeist afb 2 zeist kleuren hero-small

Zin in koffie of thee?

En heb je toevallig ook nog een leuk project voor ons?

Maak een afspraak