Ons werk

Bij Loetje eet je de lekkerste biefstuk in één van de sfeervolle restaurants.

Opdrachtgever:
Adver Online
Project:
Ontwerp, realisatie en plaatsen van content werken-bij website
Deliverables:
Website ontwerp & ontwikkeling, Werken-bij website met ATS

Werken-bij website voor Loetje

Loetje kwam bij ons met de wens om het vinden van gezellige collega’s makkelijker te maken. NowOnline heeft daarom in samenwerking met HROffice een werken-bij website ontwikkeld die perfect aansluit op het echte Loetje gevoel. Hierdoor zijn alle openstaande vacatures bij Loetje goed zichtbaar en kunnen gezellige mensen gemakkelijk en snel de weg naar Loetje vinden.

Onze oplossing

De werken-bij website is gekoppeld aan het ATS (Applicant Tracking Systeem) van HROffice Recruitment. Via het ATS kan Loetje gemakkelijk vacatures en sollicitaties beheren en inzicht krijgen in het gehele proces. Zo is die gezellige kandidaat gemakkelijk gevonden!

Over Loetje

Bij de oprichting zo’n 40 jaar geleden, was het de bedoeling dat Café Loetje een succesvol biljartcafé zou worden. Toen maakte Ludwig ‘Loetje’ Klinkhamer een fortuinlijke fout door zijn ossenhaasbiefstuk op de kaart te zetten. Al snel zat de zaak vol met liefhebbers van de lekkerste biefstuk die zich afvroegen waarom dat biljart daar in de weg stond.

Om te zeggen dat tegenwoordig iedereen Loetje kent is overdreven, maar Loetje is aardig bezig! Met steeds meer gezellige restaurants met de lekkerste biefstuk, niet alleen in Amsterdam maar ook ver daarbuiten. Maar ook met (evenementen)zalen en faciliteiten voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Loetje heeft zelfs twee fijne, sfeervolle hotels.

Werken bij Loetje - Site Kleuren Loetje

Zin in koffie of thee?

En heb je toevallig ook nog een leuk project voor ons?

Maak een afspraak