Ons werk

Opdrachtgever:
Adver-Online
Project:
Ontwerp en realisatie werken-bij website.
Deliverables:
Website ontwerp & ontwikkeling, Werken-bij website met ATS

Werken-bij website voor Würth (inclusief ATS).

Voor een grote onderneming als Würth is een goede werken-bij website onmisbaar. Bij Würth zijn ze altijd op zoek naar mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Om Würth daarbij een handje te helpen, hebben wij een passende werken-bij website ontwikkeld die direct gekoppeld is aan een Applicant Tracking System.

Onze oplossing

Voor Würth heeft NowOnline een website ontwikkeld die volledig gericht is op het werven van nieuwe medewerkers, een zogenaamde werken-bij website. Visueel sluit de website perfect aan op de stijl en het gevoel van Würth zelf. Op het gebied van techniek is het een echte werken-bij website geworden. Zo hebben wij deze website gekoppeld aan het ATS (Applicant Tracking System) van HROffice Recruitment. Via deze webapplicatie worden alle vacatures en sollicitaties beheerd. In dit systeem worden sollicitanten gevolgd in de gehele procedure, van het insturen van het CV tot de uiteindelijke aanname bij Würth.

Over Würth

Würth is een familiebedrijf van Duitse origine. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in ’s Hertogenbosch. Wereldwijd heeft de Würth Groep meer dan 400 ondernemingen in meer dan 80 landen. Met hun kernactiviteit, de internationale handel in montage- en bevestigingsmateriaal, zijn zij wereldwijd marktleider. Würth Nederland heeft meer dan 35.000 klanten en levert 125.000 producten.

werken-bij-wurth-website

Zin in koffie of thee?

En heb je toevallig ook nog een leuk project voor ons?

Maak een afspraak