Ons werk

Opdrachtgever:
Amsterdam IT Circle
Project:
Website design
Deliverables:
CMS Freedom.NET of WordPress, SEO optimalisatie, Website ontwerp & ontwikkeling

Webdesign en CMS.

De Amsterdam IT-Circle is een besloten regionaal kwaliteitsplatform waar aangesloten organisaties op continue basis samenwerken met als doel elkaar aan te vullen, te inspireren en te versterken qua kennis-, talentontwikkeling en innovatie op het gebied van ICT.

Het doel
Amsterdam IT Circle probeert met haar platform bij te dragen aan de kwaliteit van de ICT branche. Om potentiƫle deelnemers (organisaties en de medewerkers daarvan) en bestaande deelnemers te informeren mag een goede website niet ontbreken.

Oplossing
Middels een modern en strak design hebben we een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld met een professionele uitstraling. De verschillende kleuren en groottes van de blokken zorgen voor een duidelijk verschil tussen de blokken.

Daarnaast biedt de homepage ruimte om deelnemers te presenteren en om meerdere actuele nieuwsberichten te plaatsen. Dit kan de beheerder bij Amsterdam IT Circle zelf doen via ons Freedom CMS.
De filterfunctie op de nieuws- en deelnemerspagina biedt de bezoeker de mogelijkheid om snel bij de juiste categorie terecht te komen.

Wat maakt deze website mooi
Strakke design en de gebruiksvriendelijkheid zorgen voor een moderne, professionele website die past bij Amsterdam IT Circle.

Amsterdam IT-Circle

Zin in koffie of thee?

En heb je toevallig ook nog een leuk project voor ons?

Maak een afspraak