Ons werk

Opdrachtgever:
Primabad
Project:
Website design
Deliverables:
CMS Freedom.NET of WordPress, Website ontwerp & ontwikkeling, Website creatie

Website met CMS en speciale mobiele website.

Met een groot aantal fabrikanten, winkels en online aanbieders is het aanbod badkamermeubelen enorm groot. Het internet heeft bovendien een grote stempel gedrukt op de wijze waarop consumenten zich oriënteren bij de aanschaf van een badmeubel. De online aanwezigheid is daarmee essentieel bij het beslissingsproces van een aankoop.

Het doel
Voor Primabad, fabrikant van badkamermeubels, is het van belang om in dit oriëntatieproces altijd aanwezig te zijn. Primabad heeft ons de opdracht gegeven een website te bouwen waar de consument uitgebreide informatie kan vinden over de collectie en mogelijkheden. Het doel van de website is om de consument naar 1 van de 500 dealers te leiden waar Primabad haar producten aanbiedt. De website is dus enerzijds een informatieplatform voor consumenten en anderzijds een leadgenerator voor haar dealers.

Oplossing
Wij hebben voor Primabad een zeer succesvolle website gebouwd. Dit succes is bereikt door uitgebreid stil te staan bij het oriëntatieproces van de (potentiële) klant en presentatie van de collectie. Potloodschetsen gaven, zowel ons als Primabad, nieuwe inzichten en ideeën. Deze hebben we verwerkt in het ontwerp en de structuur van de website. Mooie foto’s, gemaakt door een professionele fotograaf, hebben een groot effect gehad op de kwaliteit en presentatie van de collectie. De consument kan zich breed oriënteren, maar ook uitgebreide informatie vinden over kastjes, wastafels, spiegelkasten en andere beschikbare opties.

Wat maakt deze website mooi?

  • Doordachte structuur met zichtbaar resultaat
  • Goed gekozen Call to Actions, zoals brochure aanvraag en dealerlocator
  • Elke dealer heeft een eigen pagina, dat is goed voor Primabad en de dealer
  • Hoog aantal bezoekers en uitstekende plaatsing in Google
  • Koppeling met 3D-pakket voor ontwerpen meubel
website-primabad

Zin in koffie of thee?

En heb je toevallig ook nog een leuk project voor ons?

Maak een afspraak