Ons werk

Wij werken al jaren samen met Kaemingk.

Opdrachtgever:
Kaemingk
Project:
Website design
Deliverables:
CMS Freedom.NET of WordPress, Website ontwerp & ontwikkeling, Website creatie

Vacature wervingswebsite gekoppeld met HROffice.

Kaemingk is een belangrijke internationale speler in de markt van decoratieve artikelen voor Kerst en voorjaar. Kaemingk heeft haar hoofdkantoor in Aalten en behoort met 360 medewerkers tot één van de grootste bedrijven in de Achterhoek. Vanzelfsprekend is de werving en selectie zeer belangrijk voor zo'n grote organisatie.

Het doel

Kaemingk heeft ons gevraagd de 'Werken bij Kaemingk' website te bouwen, waarmee het bedrijf als wereldspeler op de digitale internetkaart gezet wordt. De website toont, naast interessante informatie over de organisatie, een lijst van openstaande vacatures waar direct online op gesolliciteerd kan worden.

Oplossing

Wij hebben voor Kaemingk een spectaculaire website ontworpen die tot op de dag van vandaag, qua design en functionaliteit, in onze top 10 staat. De kaart van de wereld is de basis van het ontwerp en onderstreept dat het bedrijf wereldwijd actief is. Het verhaal van Kaemingk wordt verteld door de medewerkers, die vanaf hun smartphone, overal te wereld, blogs kunnen posten. Deze blog-posts worden weergegeven op de wereldkaart. De website is gekoppeld met de 'HROffice Vacature Manager'.

Kaemingk gebruikt deze applicatie om meer grip te krijgen op het vacature- en sollicitatieproces. Openstaande vacatures zijn zichtbaar op de website. Bezoekers kunnen online solliciteren.

Wat maakt deze website mooi?

  • Spectaculair ontwerp met leuke animaties.
  • Vertegenwoordigers kunnen onderweg, via een speciale omgeving, blogs plaatsen op de website.
  • Bezoekers van de website zien beschikbare vacatures en kunnen hier direct op solliciteren.
  • We hebben gekozen voor een single page concept (een website op een pagina), waardoor de website overzichtelijk blijft.
Laptop-kaemingk-werken-bij-website kleuren-kaemingk-balk Femke en Aniek_8763 verras-de-wereld-tekst Job_9187

Zin in koffie of thee?

En heb je toevallig ook nog een leuk project voor ons?

Maak een afspraak