Online marketing - Bofkontje van het jaar

Succesvolle online marketing voor Bofkontje van het jaar

Een actiewebsite voor echte bofkontjes

Sudocrem staat voor veel jonge ouders synoniem aan het wonderzalfje voor de gevoelige babyhuid. Een goed product met een sterk merk. Voor het behouden en versterken van deze positie heeft Sudocrem, in samenwerking met Endochters, voor de vierde keer de actie Bofkontje van het Jaar gestart.

Elk jaar weer verbaasd

Endochters, een partner van NowOnline, is bij Sudocrem leverancier van huisstijl en verpakkingsontwerpen. Sudocrem en Endochters zijn vier jaar geleden gestart met de campagne Bofkontje van het Jaar. NowOnline heeft in opdracht van Endochters de actiewebsite voor deze campagne ontwikkeld. 

Succesvol recept met grote waarde

De actie nodigt jonge ouders uit om hun baby via een website aan te melden om bofkontje van het jaar te worden. De winnaars worden gekozen op basis van het aantal stemmen die ouders via diverse social media kanalen verzamelen. Dit geeft de campagne een groot viraal effect. Een ander belangrijk onderdeel van het succes is een sterk prijsaanbod, waarbij vanaf plek 75 al prijzen worden uitgeloofd. Dit maakt de winkans groot en maakt dat ouders bereid zijn om deel te nemen. De combinatie om ouders aan te spreken op hun grootste trots, het gebruik van social media en een goed prijzenpakket, zorgt voor een enorme toestroom van deelnemers en bezoekers dat ieder jaar weer stijgt.

Wat heeft NowOnline gelevert

Wij hebben voor deze editie het nieuwe ontwerp van de website, gemaakt door Endochters, vertaald in een stabiele en snelle actiewebsite. Ter versterking van de actie heeft NowOnline in opdracht van Endochters, diverse banners voor affiliate marketing gemaakt. We verzorgen daarnaast diverse mailingen, emailverkeer van en naar deelnemers, signaleren buitengewoon gedrag van deelnemers en verzorgen een stabiele hosting voor de grote hoeveelheid bezoekers.

NowOnline en Endochters hebben samen veel ervaring met dergelijke actiewebsites en nodigen je graag uit voor een gesprek waarin wij deze kennis met je delen. Wellicht dat we de volgende actie voor jou mogen opzetten. Bel of mail ons voor een afspraak.

Bezoek de website op: www.bofkontjevanhetjaar.nl

info@endochters.nl / info@nowonline.nl

Online marketing - Bofkontje van het jaar

Contact