nowonlineFotoGroot

Nieuwe website online!

Onze nieuwe website, het resultaat van een hechte samenwerking tussen de afdelingen in Duiven en Utrecht.

Lange creatieve weg

Een lange en creatieve weg hebben we met zijn allen afgelegd om tot deze site te komen, en we zouden niet eerlijk zijn ten opzichte van onszelf als we het zouden hebben over een eindproduct. Want onze site is net als onze producten en diensten, constant in ontwikkeling. Altijd ruimte voor verbetering! Maar voor nu compleet genoeg om onze producten te tonen, ons nieuws te delen, en u voor te stellen aan een selectie van onze klanten en projecten waar we met veel enthousiasme en plezier aan hebben gewerkt.

Re-branding

De nieuwe website en ons vernieuwde logo is het resultaat van een ingetoomde radicale re-branding.
Ons nieuwe motto is nu “We love.. internet!”. We hebben ons logo ingetoomd, het icoon is in het vaste logo komen te vervallen en het woordmerk is nu ons beeldmerk. Verder hebben we twee kleuren toegevoegd aan ons huisstijlboek. Groen en roze, de groene kleur voor alles wat in Utrecht gebeurt en de Roze (omgedoopt tot Clubby-Pink) voor alles wat in Duiven gebeurt. Dit kun je weer terug zien in de verschillende ribbons binnen de website.

Vertrouwd en herkenbaar

Het merk NowOnline blijft vertrouwd en herkenbaar. Alles bij elkaar is het een mooie ervaring geweest om te ontdekken wat wij uiteindelijk willen uitstralen met ons merk. Iets waarbij René Teloh van Qlant een belangrijke rol heeft gespeeld en waarvoor wij hem in het speciaal willen bedanken.

Het nieuwe NowOnline logo, mooie sites, krachtige applicaties

De website, vernieuwd!

De site heeft ook een flinke verandering ondergaan. Alle items zijn blokken met interessante content over onze ontwikkelingen, projecten en diensten. Deze site is het resultaat van een hechte samenwerking tussen de afdelingen in Utrecht en Duiven. We kunnen nu terecht spreken van “onze” website.

nowonlineFotoGroot

Contact