Samen de beste zorg dichtbij

Werken-bij website Omring

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Voor ruim 10.000 cliënten en hun mantelzorgers zijn ze altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging, van logeermogelijkheden tot revalidatie, en van Hoorn tot en met Texel. Zowel thuis als op een van onze 26 woonlocaties dragen zij met 3300 medewerkers en 2000 vrijwilligers met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven. Om deze perfecte medewerkers en vrijwilligers te kunnen vinden is een werken-bij website ontwikkeld!

In samenwerking met HROffice hebben wij een prachtige werken-bij website ontwikkeld. Middels deze website hebben wij het zoekproces naar nieuwe medewerkers en vrijwilligers makkelijker gemaakt. De website zorgt er namelijk perfect voor dat de juiste doelgroep wordt aangesproken!

Onze oplossing


Omring wilde graag dat potentiële medewerkers en vrijwilligers zich aangetrokken zouden voelen tot hun website. Dit was een mooie uitdaging voor ons team. We hebben een overzichtelijke pagina ontwikkeld die voor maximaal resultaat zorgt. De website is voorzien van zes verschillende functie categorieën waardoor werkzoekenden eenvoudig op zoek kunnen naar een passende baan. Doordat Omring betrokkenheid wil creëren, hebben wij gebruik gemaakt van beeldmateriaal dat aansluit op de cultuur van het bedrijf. Per vacature hebben we ook verschillende beelden toegevoegd zodat werkzoekenden zich kunnen herkennen in de vacature. Verder is de tone of voice op de doelgroep aangepast en zijn teksten geplaatst waar medewerkers aan het woord zijn. 

Een werken-bij website moet opvallen, de doelgroep binden en activeren. Dit hebben we gedaan middels meerdere overtuigende call to action buttons. Deze hebben we door de gehele pagina verwerkt om zo meer conversie te genereren. Hierdoor triggeren we kandidaten een cv te uploaden, motivatie achter te laten of een verzoek in te dienen om teruggebeld te worden.