Doe het groots, doe het Makro

Werken-bij website Makro

In 1968 opende Makro haar eerste vestiging in Amsterdam. De formule sloeg aan en al snel werd Makro een begrip in heel Nederland. Met maar liefst 17 vestigingen en 3500 medewerkers blijft het bedrijf groeien. Heel ondernemend Nederland kan op Makro rekenen. Om te blijven groeien hebben wij hier een mooie werken-bij website voor mogen ontwikkelen!

Samen bouwen medewerkers op grootste wijze aan Makro. Zo hebben ook wij een steentje mogen bijdragen. In samenwerking met HROffice hebben wij een prachtige werken-bij website opgeleverd voor dé partner van ondernemend Nederland. 

De oplossing

De website sluit volledig aan bij de huisstijl, de uitstraling en het gevoel van de Makro. Door de mooie video's en foto's, krijgen potentiële medewerkers een goede sfeerimpressie van werken bij de Makro. Daarnaast laat de website zien waar de vestigingen liggen op de landkaart en zorgen de overzichtelijke pagina's er voor dat alles in één oogopslag duidelijk is. Doordat de website gekoppeld is aan ATS Taleo, kunnen alle vacatures en filters die specifiek voor Makro Nederland beschikbaar zijn makkelijk worden ingeladen. Via de vestigingslandkaart kunnen potentiële werknemers dan direct vacatures vinden bij hen in de buurt. Solliciteren is nog nooit zo gemakkelijk geweest bij de Makro!