Werken-bij website Griekspoor

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek. Het bedrijf biedt diensten rondom: Bruggen, (riool)gemalen, zwembaden, infra (verkeer, groen, water en speel) en overige kunstwerken. De medewerkers zijn topsporters, werken samen, gaan voor innovatie en kwaliteit. Om deze perfecte medewerkers te kunnen vinden is een werken-bij website ontwikkeld!

In samenwerking met HROffice hebben wij een prachtige werken-bij website met landingspagina ontwikkeld. Het bedrijf was dringend op zoek naar nieuwe medewerkers. Middels deze website hebben wij dit zoekproces makkelijker gemaakt. De landinsgpagina zorgt er namelijk perfect voor dat de juiste doelgroep wordt aangesproken!

Onze oplossing

Griekspoor wilde graag dat potentiële medewerkers zich aangetrokken zouden voelen tot hun website. Dit was een mooie uitdaging voor ons team. Samen hebben we de schouders eronder gezet waardoor we een inzichtelijke pagina hebben ontwikkeld die voor maximaal resultaat zorgt. Aangezien Griekspoor de juiste doelgroep wil aanspreken, hebben wij gebruik gemaakt van eigen beeldmateriaal. Hierdoor herkennen zij zich in het beeld. De tone of voice is ook op de doelgroep aangepast. Griekspoor weet namelijk extact wie hun doelgroep is en wat hen beweegt en motvieert. Dit maakte het voor ons makkelijker om de website hier op aan te passen. 

Een werken-bij website moet opvallen, de doelgroep binden en activeren. Dit hebben we gedaan middels meerdere overtuigende call to action buttons. Deze hebben we door de gehele pagina verwerkt om zo meer conversie te genereren. Hierdoor triggeren we kandidaten een cv te uploaden, motivatie achter te laten of een verzoek in te dienen om teruggebeld te worden. 

Deze pagina is hét centrale punt van ontvangst voor potentiële klanten. Griekspoor kan die ene perfecte medewerker nu gemakkelijk kiezen via deze prachtige werken-bij website. Daarnaast is het voor de potentiele medewerkers ook gemakkelijker geworden om dé perfecte functie te vinden!