Website Europlanit

Website Europlanit

Bij Euro Planit draait het om de menselijke factor binnen organisaties, in combinatie met succes, groei en plezier. Wat intern belangrijk is, moet het bedrijf extern uitstralen. Hiervoor is NowOnline ingeschakeld. Er is een Corporate website ontwikkeld waarmee Euro Planit de missie en visie uitstraalt en het brede aanbod aan vacatures uitlicht.

Oplossing

NowOnline heeft voor Euro Planit een corporate website ontwikkeld waarbij de dienst en beleving van het bedrijf samenkomen. De website sluit visueel perfect aan bij de huisstijl van Euro Planit en zorgt er met ons CMS voor dat alle vacatures en sollicitaties makkelijk beheerd kunnen worden. Daarnaast is de website onder andere gekoppeld aan Job Alert. Hierdoor worden sollicitaties gelijk opgepakt. Dit zorgt er voor dat medewerkers snel worden geplaatst bij de desbetreffende opdrachtgevers. 

Wat maakt deze website mooi?

  • Professioneel design;
  • Volledig responsive;
  • SEO (Search Engine Optimization) optimaal ingericht voor zoekmachines;
  • Doeltreffend en snel vacatures vinden via filtering.

Over Euro Planit

Gemotiveerd personeel zoeken is wat de medewerkers met veel plezier bij Euro Planit Personeelsdiensten doen. Ze zijn geen regulier uitzendbureau, nee zij zijn al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. Het zoeken, selecteren en snel plaatsen van ervaren en betrouwbare medewerkers geeft energie. Euro Planit gelooft in het verbinden van medewerkers met opdrachtgevers. Met de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek als werkgebied hebben zij een breed aanbod aan vacatures en opdrachtgevers.