Al jaren werkt NowOnline intensief samen met De Krachtcentrale en vullen wij elkaar aan waar dat mogelijk is.

Website de Krachtcentrale

Voor De Krachtcentrale, een ICT bedrijf, gespecialiseerd in cloudoplossingen en systeembeheer, ontwikkelende wij een website op maat. Dit heeft geresulteerd in een strakke website die volledig past bij de huisstijl en de oplossingen op een visuele en begrijpelijke manier presenteert.

Doel

Paul Esselink, directeur & eigenaar van De Krachtcentrale, merkte dat de ontwikkeling van de website niet meegroeide met de ontwikkeling van zijn bedrijf. Omdat hij openstond voor ideeën vond hij in NowOnline de geschikte partner om de website van De Krachtcentrale volledig te vernieuwen. Door die matching is de samenwerking sindsdien geïntensiveerd.

De oplossing van NowOnline

Wij hebben De Krachtcentraele begeleid richting de nieuwe website. De website voorziet de bezoeker snel en effectief van de informatie die hij of zij zoekt. Zo is het oplossingenaanbod bijvoorbeeld netjes in categorieën onderverdeeld, grafisch weergeven en is de informatie kort, bondig en begrijpelijk. Ook contact opnemen in geval van storing of voor een offerte is een lage drempel op de website.

Op de toekomst voorbereid

De website is in de loop van de jaren al eens voorzien van een nieuw jasje. Zo besloot De Krachtcentrale geleden haar huisstijl compleet te vernieuwen. Omdat de website nog uitstende voldeed aan de wensen en eisen, hebben wij ervoor gezorgd dat ook de website voorzien is van de nieuwe huisstijl. Op deze manier kon de site en de techniek behouden blijven en heeft de site toch een compleet nieuw uiterlijk gekregen.

Over de Krachtcentrale

De Krachtcentrale is een ICT bedrijf, gespecialiseerd in cloudoplossingen en systeembeheer. Sinds onze start in 2005 hebben we gestreefd naar een professionele onderneming waarbij klant en kwaliteit voorop staan. Klanten waarderen de flexibele, onafhankelijke opstelling en no-nonsense aanpak. De Krachtcentrale werkt voor zowel grote als kleine bedrijven door het hele land.