De leukste nachtclub in Doetinchem.

Website 22-24 Club & Event

22-24 Club & Event is dé club en evenementenlocatie van het oosten van het land. De club zorgt er voor dat het uitgaansleven van Doetinchem bruisend en actief blijft. Met de lekkerste drankjes, exclusieve feesten en bekendste artiesten staat de nachtclub iedere week weer vol.

Het doel

Voor een club als 22-24 is een goede website een verlengstuk van kwaliteit en uitstraling. Jaren geleden hebben wij een website opgeleverd die precies voldeed aan alle kernpunten van de club. Om mee te gaan met de tijd heeft Stijn Achleitner ons gevraagd de website in een nieuw jasje te zetten.

Oplossing

Wij hebben Club 22-24 een lange tijd geleden geholpen met een prachtige website die in elke vorm aansluit op de uitstraling van de club. Aziatisch, hoge kwaliteit en exclusief. Aangezien de website tot op de dag intensief gebruikt voor het promoten van aankomende feesten, was deze website toe aan vernieuwing. Met meer beter overzicht kunnen bezoekers nog sneller inzien welke evenementen en diensten Club 22-24 aanbiedt. Daarnaast kunnen bezoekers via de software van onze dochteronderneming GO-tickets eenvoudig en snel online tickets bestellen. De volgende dag blikken de bezoekers massaal nog even rustig terug op een mooie avond of nacht via de foto's het fotoalbum.

Wat maakt deze website mooi?

  • Ontwerp dat uitstekend past bij de uitstraling en het gevoel van Club 22-24

  •  Aankondiging van aankomende feesten;

  • Elke weekend nieuwe fotoalbums;

  • Eenvoudig bestellen van tickets door middel van koppeling met online ticket dienst GO-tickets;

  • Unieke pagina's voor speciale gelegenheden.