De HBO-i stichting is het samenwerkingsverband van ICT-opleidingen in het hoger beroepsonderwijs in Nederland.

Informatieve website HBO-i

Voor de HBO-i stichting ontwikkelden wij een website op maat, compleet met het een uniek ontwerp en voorzien van het Open Source CMS WordPress.

Al jaren up-to-date

NowOnline ondersteunt de HBO-i stichting al jarenlang met haar online activiteiten. Daarom mochten wij de 'oude' website na een aantal jaar wederom van een update voorzien. Een nieuw, fris en modern jasje zodat de website weer een aantal jaar mee kan. Waren de voorgaande websites nog gebaseerd op ons eigen CMS, de nieuwe site maakt gebruikt van WordPress en past daarmee uitstekend bij het toegankelijke en transparante karakter van de HBO-i stichting.

De website biedt HBO-i volop ruimte om informatie te delen en content te plaatsen. De gebruiker is nooit meer dan een paar muisklikken verwijderd van de informatie die hij of zij zoekt. Naast de website, ondersteunen wij HBO-i ook met maandelijkse e-mailings, aankondigingen voor evenementen, zoals de Docenten- & Platformdagen en het jaarlijks terugkerende HBO-ICT Job & Student Event.

Over HBO-i

HBO-I zet zich in voor de ontwikkeling van ICT-opleidingen in het hoger beroepsonderwijs. Dat maakt de stichting een belangrijke gesprekspartner van hogescholen, bedrijven, brancheorganisaties en andere belanghebbende instanties in binnen- en buitenland. Hierdoor is er in de loop der jaren een stevig kennisnetwerk ontstaan. In nauwe samenwerking met relaties uit het nationale en internationale beroepenveld werkt het HBO-I aan een hoge(re) kwaliteit van het ICT-onderwijs en verbetert ze de instroom van nieuw talent.