Naast een grafisch designer, projectleider en front-end developer hebben wij ook een eigen spin-in-het-web. Ieder bedrijf kent of heeft er wel eentje. Ze zijn vaak de steunpilaren en regelneefjes binnen het team. Vanaf het moment dat Ineke in 2016 binnen kwam bij GO-tickets (valt onder NowOnline), kregen wij er iemand bij die niet alleen werkzaam was voor GO-tickets maar ook veel betekende voor NowOnline.

NowOnline

Klantcontact was altijd al iets waar Ineke blij van werd. Het was daarom geen moeilijke keuze toen haar vriendin vroeg of ze bij GO-tickets wilde werken. Hierdoor rolde ze ook in haar functie als het spin-in-het-web binnen NowOnline. GO-tickets is namelijk een applicatie van NowOnline die in 2011 is gelanceerd. Club 22-24 was de ‘launching customer’ en tot op de dag van vandaag is de app nog steeds succesvol.

Vanaf 1 januari kreeg Ineke pas echt de touwtjes in eigen handen en werd operationeel manager van GO-tickets. Van de administratie en het klantcontact tot het bijhouden van de website. Ze heeft veel verantwoordelijkheden. Als kers op de taart kwam ze ook nog eens in het zelfde pand als NowOnline. Dit zorgde ervoor dat ze steeds meer taken ging oppakken voor NowOnline. Van uren inboeken en barbecues organiseren tot het bestellen van broodjes en boodschappen. Alle kleine gezellige dingen worden vaak door Ineke geregeld. Hierdoor hebben de mannen meer tijd voor het échte werk, de websites bouwen en applicaties onderhouden. Ineke houdt zich daarbij toch nog wel op de achtergrond, zij maakt liever een praatje met de klanten en zorgt dat alles goed geregeld is. Dat NowOnline vanuit Duiven weer naar Doetinchem is verhuist ziet ze dan ook als positief. De gemoedelijkheid van de achterhoek draagt namelijk toch wel een beetje bij aan het succes

Zin in een kopje koffie, een gezellige babbel én weet jij nog een leuk evenement voor GO-tickets? Ineke is te vinden op de begane grond van ons pand en maakt graag tijd voor je vrij.

Terug naar de blog

Ineke Oolbekkink-Garretsen

Ineke is als operationeel manager van GO-tickets dag in, dag uit, bezig met het najagen van een 10+ voor de klanttevredenheid. Daarnaast steekt zij met regelmaat de handen uit de mouwen voor taken waarmee ze haar (indirecte) collega's van NowOnline kan helpen. Daarnaast volleybalt en tennist ze fanatiek en gaat ze met veel plezier met klantrelaties naar de wedstrijden van De Graafschap.