Frisse ideeën en energie kunnen een bedrijf nieuw leven inblazen. Iets dat ook bij ons het geval is. Recentelijk heeft de Utrechtse Tugba ons team namelijk versterkt als projectmanager. Een nieuwe functie binnen NowOnline, die erg wenselijk was. Met haar achtergrond in de accountancy en een verlangen naar een nieuwe uitdaging, is ze vastberaden om met deze functie verschil te maken binnen ons bedrijf. Benieuwd hoe? Lees dan verder!

NowOnline

Sterk verantwoordelijkheidsgevoel

Tugba is geboren en getogen in Utrecht, waar ze ook acht jaar lang heeft gewerkt als assistent accountant. Hoewel ze haar werk altijd met enthousiasme heeft uitgevoerd, begon ze de interesse en uitdaging te missen die ze nodig had om zich echt voldaan te voelen. Het was tijd voor iets nieuws, een stap in de andere richting. “De uitdaging was verdwenen in mijn vorige baan. Op dat moment kwam ik ook in aanraking met Thiery”, vertelde Tugba. “Hij merkte mijn sterke verantwoordelijkheidsgevoel op en was op zoek naar een projectmanager. Na ons gesprek kwamen we al snel tot de conclusie dat ik goed in deze functie zou kunnen passen.”

Beheren van de planningen

Als projectmanager is Tugba verantwoordelijk voor het beheren van de planning in Monday, een taak die ze met vastberadenheid aanpakt. Ze houdt zicht op afgesproken deadlines, langdurige projecten en onvoorziene situaties. Door in de gaten te houden wat iedereen doet, zorgt ze ervoor dat alles volgens planning verloopt waarmee ze klanten tevredenstelt. Haar vermogen om mensen aan te sturen en te motiveren spelen dan ook een belangrijke rol in deze functie. 

Doorontwikkelen

Tugba heeft grote ambities binnen NowOnline. Ze wil niet alleen op persoonlijk vlak groeien, maar wil NowOnline ook van binnen en buiten leren kennen. Binnen een jaar hoopt ze volledig zelfstandig te kunnen werken en anderen effectief aan te sturen. Haar doel is om nauw samen te werken met het team om zo een efficiënt systeem te implementeren dat ervoor zorgt dat deadlines gehaald worden en planningen op rolletjes lopen. 

Nieuwe stap

"Deze functie is een nieuwe stap voor mij en is een behoorlijke verandering doordat ik acht jaar lang dezelfde functie heb gehadHierdoor ben ik er wel achter gekomen dat ik niet meer wil stilstaan." geeft Tugba toe. "Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen met open armen ontvangen. Ik geloof dat NowOnline de perfecte plek is om dat te doen. Ik wil betekenisvol zijn voor en bijdragen aan de groei van het bedrijf door deadlines en planningen nauwlettend in de gaten te houden, zodat er geen obstakels ontstaan." Tugba is vastbesloten om te leren hoe ze anderen effectief kan aansturen en om haar rol als projectmanager met enthousiasme te vervullen.  

Nu Tugba officieel deel uitmaakt van NowOnline, is de toekomst nog veelbelovender. Met haar energie, toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel zal ze ongetwijfeld een waardevolle aanwinst zijn voor het bedrijf. We kijken ernaar uit om te zien hoe ze het team inspireert en het bedrijf helpt groeien! 

Terug naar de blog

Myrthe Tiemessen

Als online marketing en content specialist help ik jou met het inzetten van content (zoals blogs, whitepapers, infographics, animaties, video’s, artikelen etc.) om meerwaarde te bieden aan jouw doelgroep. Door dit samen slim in te zetten word jij beter gevonden!