Dremptse Coen Grotenhuijs startte begin september met zijn fulltime stage binnen de NowOnline Academy. Met zijn interesse in webdevelopment, is dit dé plek waar hij de komende maanden veel kan leren. Doordat hij hier de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen, theorie gelijk toe te passen in de praktijk en te werken met echte klanten, wordt hij door de NowOnline Academy perfect klaargestoomd voor de echte werkwereld.

Academy NowOnline

In tijden als deze, gaat alles online. Voor zowel werkgevers als werkzoekenden is het van belang dat zij opvallen op het Internet. Doordat NowOnline duidelijke content deelde over de NowOnline Academy, kwam de informatie bij personen als Coen terecht.  “Ik werd geattendeerd op NowOnline doordat ik  berichten over de NowOnline Academy op mijn Facebook timeline voorbij zag komen. Deze berichten gingen over stagiaires die een diploma hadden behaald binnen NowOnline. Dit leek mij ook wel wat! Als ICT-er met specialisatie in web-development, is het natuurlijk niet gek dat een bedrijf als NowOnline me erg aansprak. Na het Facebook bericht ben ik gelijk de website gaan bekijken. Ik werd erg enthousiast toen ik het werk zag op de website van NowOnline. De mooie websites en interessante webapplicaties die ze ontwerpen en ontwikkelen spraken me dan ook erg aan. Dit was precies datgene waar ik meer over wilde leren! Vandaar dat ik mijn kans pakte, en er een mail uit gooide. Binnen de kortste keren was het raak en mocht ik op gesprek komen!” 

Deelnemer van de NowOnline Academy

Inmiddels mag Coen zichzelf een trotse deelnemer van de NowOnline Academy noemen. “In het komende half jaar hoop ik nieuwe technieken te leren waarbij ik mezelf wil verbeteren in het back-end programmeren. Daarnaast hoop ik mezelf ook verder te kunnen ontwikkelen."

 

 

Terug naar de blog

Myrthe Tiemessen

Als online marketing en content specialist help ik jou met het inzetten van content (zoals blogs, whitepapers, infographics, animaties, video’s, artikelen etc.) om meerwaarde te bieden aan jouw doelgroep. Door dit samen slim in te zetten word jij beter gevonden!