De Doetinchemse Madelief ging twee jaar geleden als nieuwkomer de uitdaging aan bij NowOnline. Met pas één jaar ervaring in de online web-wereld, startte ze als front-end developer met haar tussenstage. Dit zorgde voor succes. Nu, twee jaar later, heeft ze namelijk twee stages gelopen bij NowOnline, waarvan één bij de NowOnline Academy en inmiddels maakt ze zelfs officieel deel uit van het NowOnline team als afgestudeerde front-end developer. Lees verder wat de Academy haar heeft gebracht!

Academy
Waarom de NowOnline Academy?

“In 2018 kwam ik bij NowOnline voor mijn eerste tussenstage die ik moest lopen voor de opleiding Applicatie en Mediaontwikkeling. Ik herinner me nog goed dat, tijdens de zoektocht naar een stagebedrijf, de website van NowOnline er voor mij uitsprong. Deze zag er mooi en verzorgd uit, wat natuurlijk logisch is voor een bedrijf dat websites en applicaties maakt. Na mijn tussenstage werd mij een contract aangeboden waardoor ik werkzaam bleef bij de NowOnline Academy. Toen ik uiteindelijk op zoek moest naar een eindstage, hoefde ik niet ver te zoeken. Ze gaven me al vrij snel de kans om dit te doen bij de NowOnline Academy. Hier hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken!”

Kennis, kunde en vaardigheid

“ Sinds ik bij de NowOnline Academy zit ben ik echt enorm gegroeid, zowel in zelfontwikkeling als in werkzaamheden. Door de vrijheid die je krijgt, leer je zelfstandig te werken en bepaalde aspecten zelf op te lossen. Middels de werkwijze die ze bij de NowOnline Academy hanteren heb ik veel geleerd over het bedrijfsleven en de werkzaamheden. Ik heb meer kennis gekregen van html/css, bootstrap, het CMS systeem en andere diverse programma’s. Zo heb ik meegeholpen met mooie projecten als Correct Monnereau, werken bij Oceanco, werken bij Zorgbalans, GO-tickets, werken bij 1voudarbo, en werken bij Transdev. Daarnaast heb ik me ook bezig gehouden met klantcontact en technische werkzaamheden als het kopiëren van een project of plaatsen van een localhost website op een staging omgeving. ”

De NowOnline familie

“Al deze kennis heb ik onder andere opgedaan met behulp van het gezellige en hechte team. Wanneer ik ergens niet uit kwam, stond het hele team voor mij klaar. Iedereen gaf zijn/haar eigen inbreng waar ik kon leren. Het is een echte NowOnline familie. In overleg kon ik ook  andere werkzaamheden bijspijkeren, dit vond ik echter niet nodig. De ruimte is er dus wel! De tijd bij de NowOnline Academy heeft mij ook veel op persoonlijk vlak geholpen. Zo heb ik veel persoonlijke eigenschappen ontwikkeld en heb ik gewerkt aan mijn zelfontwikkeling. Ik weet nu beter wat mijn interesses zijn in dit vakgebied. Daarnaast ben ik veel opener en zelfstandiger geworden. Ik voel me dan ook een echte NowOnliner!”

De NowOnline Academy

“Of ik de NowOnline Academy aanraadt aan andere? Ja zeker, zonder twijfel! Hier krijg je namelijk écht de kans om je te ontwikkelen tot professional. Ik blijf mezelf hier de komende tijd ook nog ontwikkelen aangezien ik tijdens mijn nieuwe studie Communicatie en Multimedia bij NowOnline blijf werken als front-end developer. Zo kan ik alle theorie direct toepassen in de praktijk.”

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga deze met ons aan. Voor de NowOnline Academy zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe talenten. Bekijk onze vacatures en wie weet nodigen we je binnenkort bij ons uit voor een kop koffie (of thee).

Terug naar de blog

Myrthe Tiemessen

Als online marketing en content specialist help ik jou met het inzetten van content (zoals blogs, whitepapers, infographics, animaties, video’s, artikelen etc.) om meerwaarde te bieden aan jouw doelgroep. Door dit samen slim in te zetten word jij beter gevonden!